Assendorperstraat 29, 8012 DE, Zwolle | 06 17 72 47 33

Over René Mauritz

René Mauritz is een ervaren bemiddelaar en behartiger van ouder- en kindbelangen. Sedert 2000 is hij achtereenvolgens werkzaam geweest in de ambulante Jeugdzorg, als in het Algemeen Maatschappelijk Werk. In de loop der jaren heeft hij expertise ontwikkeld op het gebied van echtscheiding & bemiddeling en maatwerk ontwikkeld voor omgang ouder&kind. In de begeleiding van uw echtscheiding is hij een zeer ervaren en deskundige communicator die geen gezinslid uit het oog verliest en de kunst verstaat om blokkades in de relatie tussen ouders realistisch te bekijken en de kracht van vaders te combineren met de kracht van moeders.

René is ervaringsdeskundig als kind van gescheiden ouders en weet daarmee ook uit persoonlijke ervaring hoe kindbelangen kunnen worden behartigt, op zo'n manier dat de goede bedoelingen van ouders ook daadwerkelijk helpend zijn.

Sinds 2016 is René werkzaam als Kindbehartiger, dat zich richt op het centraal stellen van de belangen van het kind tijdens de echtscheiding. Ons werkmotto is:

"Het dienen van het belang van een kind, is het inzetten van de beste eigenschappen van beide ouders."

Begripvol, geduldig, betrokken, maar altijd doelgericht, helpt hij jullie de kracht als ouders in te zetten die aanwezig is. Ervaren jullie hierbij belemmeringen, dan krijgen die ruimte; ook als dit betekent dat jullie voormalig partnerschap of nog aanwezige conflicten besproken moeten worden, hetzij gezamenlijk dan wel individueel.

Zijn werkwijze wordt door collega's omschreven als 'doelgericht', 'niet veroordelend', 'erg vernieuwend', 'creatief in gesprekken', ''snel resultaat' en 'geen woorden maar daden.'

- ONS Kind - René Mauritz